lördag 14 mars 2009

Är det kanske dags?

The great return of Tobias the Blogger...
Kanske skulle jag dra igång och skriva igen. Haft för lite kajakande att skriva om det sista är jag rädd för. Var visserligen och paddlade med Tony Hammock på seafreedomkayak en dag i höstas. En fantastisk paddling med en trevlig och duktig guide. Men det känns som så länge sedan nu. Vill bara dit igen och paddla mer, mer, mer. Otroligt vackert. Kul med tidvatten och vilka namn dom sätter på ställena - Scarba, Grey dog... Kolla på en karta över Scotland så fattar ni vad jag menar.

Lite paddlat annars. Vi hade ett par bassängkurer hemma i Lidköping i februari och mars. Alltid kul. Hade fullt upp som instruktör med trevliga elever så jag han väl inte fota något egentligen. Men det gjorde Robert som tur var (och jag lite, med hans kamera). Kolla in hans Flickrsidor. Många fina kajakbilder.

Har nu äntligen fått tummen ur och skaffat mig egen firma för att underlätta för kajakuppdrag i Göteborgsområdet och Bohuslän. UTE kayaking life outdoors. Kan det bli bättre? Ett bekymmer är väl att jag bara har en kajak än så länge, men det är ett problem som kanske går att åtgärda.

Så nu är det väl bara till att sätta igång att paddla lite mer också så kanske jag kan skriva något här ibland också.

5 kommentarer:

Robert sa...

Det var på tiden! :)

Tobias Bengtsson sa...

Jo.

eriksjos sa...

Kanon! Mera blogg och paddling!!

Erik Nilsson sa...

Hej, här händer det saker! Jag missade visst bassängleken, tyvärr! Jag har hört av mig tidigare och skulle gärna vilja följa med på diverse kajakrelaterade aktiviteter. Mig går att nå på erik.johanna.nilsson@hotmail.com

Hälsn/Erik

Tobias Bengtsson sa...

Du är självklart välkommen. Vårt initiativ med Läckö Kajaksällskap (eller vad det nu kan tänlas heta) lever stolt vidare. Men med väldigt få aktiviteter dock :-).

Någon sorts säsongsstart måste vi väl ändå få till. Påskhelgen kanske?