lördag 31 maj 2008

Jag, en dålig människa!

Nu får jag skäll av Erik på kajak.nu för att jag bloggar så dåligt. Och det har han ju rätt i. Lovade till och med för ett tag sedan att lägga ut bilder från sista kursen men åkte till Toskana istället. Nyss hemkommen från Linda och Niccolo och deras fantastiska ställe utanför Florens. Att sitta ett par veckor med en bok i handen och utsikt över Toskanas kullar och ett glas fantastisk grappa (eller vin eller vad man vill för den delen) i handen är något jag kan rekommendera. Ett dopp i poolen ibland, besök i grannbyn för en bra middag på trevlig restaurang, vinfestival... (nä du Erik, torrsprickor lider jag då rakt inte av för tillfället :) )

Men dåligt med kajakande var det. Såg en kajakist i Arno och lite sugen blev jag allt. Kollade runt på nätet efter uthyrare efter kusten i Toskana men hittade bara en på Elba. Verkar som om man kan få riktigt fin paddling där så någon annan gång kanske.

Turrapport från kursavslutningen kommer. Och nu verkar det som om vi kan få till en paddeltur till helgen den 6-8/6 för den som är sugen på att hänga med, mer info kommer.

2 kommentarer:

eriksjos sa...

hehe,
lite "skäll" verkade ju hjälpa ;-)

Tobias Bengtsson sa...

Japp : )