måndag 14 april 2008

Bassängövningar och lista för paddelturer


Foto: Fredrik Hedman

Så har jag tillbringat ytterligare en lördagskväll med att testa olika sätt att välta kajaken på för att på något sätt få den på rätt köl igen. Jag har hört det sägas att det är en lite udda syssla för en lördagskväll. ?

Vi var ett tiotal som samlades på Lidköpings badhus. Några som aldrig suttit i en kajak tidigare till de som var där för att slipa på rollen och jag tror att alla gick därifrån nöjda, med ordentligt genomsköljda andningsvägar. Alltid lika roligt.


Fredrik H tar rollar upp. Foto: ?

Vid eftersnacket pratade vi om att vi borde fixa till någon form av mailinglista, eller liknande, för paddelturer. Visst vore det trevlig att få till några paddelturer med annat trevligt kajakfolk som vill ut och paddla i trakten. Jag lovade att fixa det på något sätt och tänker mig något sorts forum som alla kan ha tillgång till. Tillsvidare tänker jag att bloggen här kan duga. Nu är det ju bara jag som kan lägga in nya inlägg men det är öppet för alla att lägga in kommentarer. Ska ni ut och paddla runt Lidköping och vill ha sällskap så lägg in en kommentar på senaste inlägget. Jag lovar då att lyfta fram det som ett eget inlägg. Jag tror att det kan vara bra med info kring när, var, vilken typ av tur det rör sig om och någon form av kontaktinfo. Det vore väldigt trevligt om vi kunde bli några stycken som bjöd in till en tur då och då.

För tydlighets skull måste det påpekas att dessa turer inte har något med Kajak och Fritid att göra, i fråga om arrangemang och ansvar och sådant, utan är rent privata turer.

Vem blir först?

4 kommentarer:

Robert Lidberg sa...

Synd man inte hade tid att vara med på rollandet :(

Jag hjälper dig gärna att organisera något så vi här "runt om" kan komma i kontakt.

Jag och svärfar Jonas har varit ute varje lördag i flera veckor nu. I helgen var det en tripp runt Spårön och en avstickare mot Jarlehus. Finns några bilder på min Flickr. http://www.flickr.com/photos/lidberg/

Vi hörs!

Tobias Bengtsson sa...

Låter härligt. Och visst behöver vi få till ett bra kontaktsystem.

Har du fått nya kajaken än.

Robert Lidberg sa...

Vi ordnar något!

Nej nu i maj kommer den, vart planerad att komma i april men den hann inte komma med i den laddningen. Paddlar Romany under tiden, men det är bra jobbigt utan skedda.

eriksjos sa...

börjar det inte snart bli torrsprickor här? ;-)