tisdag 26 februari 2008

Bassängkurs, båtmässor och ruggigt dålig koll.

På något sätt känns det alltid som om båtmässan i Göteborg är uppstarten på årets paddelsäsong. Med den vinter som inte varit så kan man kanske inte säga att paddelsäsongen någonsin avslutades förra året, men ändå. Det andas lite nystart när alla börjar presentera årets nyheter. Några nya modeller visades inte, de hålls nog inne till Stockholmsmässorna, men Trapper visade ändå upp lite nyheter. Bland annat nytt ryggstöd och en ny kölförstärkning i aluminium. Var lite tveksam till kölförstärkningen när jag först hörde talas om den men nu när jag sett den verkar det som om de fått till det riktigt bra. De har också plockat upp Kanotbryggans Arctic i sitt sortiment. Det är en fin kajak och lite av en kulturgärning av Trapper att återuppliva den.Träffade folket från Point 65 också och tittade in deras kajaker.Utan tvekan är Point 65 ett företag som utvecklats en hel del. Från estlandskajakerna som snart sagt alla haft under eget märke till det företag de är idag. Massor av egna modeller, ständig utveckling och återförsäljare över hela världen. Spännande. Jag hade gärna sett Nigel Fosters nya modeller, men jag får väl ge mig till tåls några månader.

Vi kommer att köra ett par bassängkurser hemma i Lidköping under våren. Första tillfället är den 12 april och jag tror att det finns någon plats kvar om någon är intresserad. Hör av er i så fall.

När jag var inne och ändrade i bloggen sist så hade jag en känsla av att jag gjort något fel efteråt. Kunde inte komma på vad det var. Nu plötsligt slog det mig att jag fortfarande är 36 år, inte 37 som jag tidigare skrivit. Snacka om dålig koll.

Simma lugnt.

3 kommentarer:

Richard at Point 65 sa...

Hej Tobias. Kul blogg, gillade dina kommentarer om Point! Tack tack:-) NU finns Whisky 16 på båtmässan i Stockholm... lite sent om du håller till i Göteborgstrakten förstår jag men... 11 maj finns den att beskåda och paddla på demo dag hos Upplevelsebolaget i Uddevalla. Välkommen! Häls Richard på Point ps jag har också en blogg http://richardatpoint65.blogspot.com/

Tobias Bengtsson sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Tobias Bengtsson sa...

Hej Richard. Har allt kollat in din blogg också. Blir alltid så hungrig när jag läser den ;-)

Blir väl att ge sig upp till Upplevelsebolaget och testa, alltid trevligt att hälsa på där.