måndag 5 februari 2007

Båtmässa


Just återkommen från en snabb visit på Båtmässan i Göteborg. Tyvärr var den just snabb. Många båtar men inte mycket att se. Pratade med dem på Trapper och det är ju alltid trevligt. Inga stora nyheter för säsongen men deras Albacore och Barracuda kommer i kolfibervariant till ett rimligt pris vad det verkar som. Rackarns snyggt med kolfiber på något sätt och några kilo lättare blir det ju. I montern brevid stod Reval så jag slängde allt ett öga på deras modeller också. De sticker allt ut en del från mängden med det utseende de har. Självklart är det enligt Revalgänget inte bara på utseendet de sticker ut så visst är man nyfiken på att testa dem. Härligt med ett företag som gör en serie i den prisklassen samtidigt som de verkar vara mån om att verkligen vara innovativa. Det syns verkligen att de tänker i nya banor.


Annars inte mycket att hurra för, gjorde slag i sak och köpte ny dykmask till ett fantastiskt mässpris som sedan visade sig vara ett fullt ordinarie pris... Nåja, sedan den gamla försvann i kajakvältarövningar för några år sedan så har jag saknat en mask så det var gött att få det gjort.


Inte så mycket att se för en stackars kajakist annars. Båtar, båtar, båtar med tillhörandes försäljare som redan efter ett par dagar på mässan ser rätt så uttråkade ut. Men vad annat kan man vänta sig. Älvsjömässan i mars (tror jag) bjuder på mer kajaker så den blir roligare.

Inga kommentarer: