fredag 8 augusti 2008

Kajaklös

En mycket konstig känsla börjar sakta sprida sig i kroppen. Vet inte om det är ickeägandets abstinens som ger en antydan om vad som komma skall om inte behovet tillfredsställs snart eller om det är förväntan. Förväntan och beslutsångest kanske.

Jag sålde min kajak idag.

När jag känner på orden blir jag nästan rädd. Känn på den meningen en stund. Visst känns det lite somJag sålde min själ idag.

Det positiva är att nu kan jag köpa en ny. Trivdes utmärkt med min Artisan Millennium men har av olika anledningar blivit sugen på en ny kajak. Jag har kriterierna klara för mig. Det skall vara en kajak som jag får god kontakt med, den skall vara lättmanövrerad och rolig att paddla vågor med. Gärna påtagligt låg akter om sittbrunnen för att göra rollar och balansövningar roligare.

Jag tror att jag vet vilken kajak det blir, en modell jag provpaddlat några gånger och är riktigt nyfiken på att få känna mer på. Någon som har några favoriter att tipsa om tro?

To be continued...

6 kommentarer:

eriksjos sa...

Ajdå. Kajaklös låter läskigt! Hoppas du hittar nån roligt. Kanske en Dex? Differ? Ellesmere osv...

Tobias Bengtsson sa...

Ja, inte är det att rekommendera. Dexen får jag inte riktigt plats i, Differ vore rolig att pröva och jag måste säga att Ellesmeren är en riktigt snygg kajak (den äppelgröna framför allt :) ) som verkar lovande.
Romany, Whisky 16...

Det finns ju några att välja på.

eriksjos sa...

köp en av varje! :D LÄttare att prova hemma!

Tobias Bengtsson sa...

Jo, jag vet. Men jag har lite, bara lite, svårt att övertala mina barn om att de behöver varsin fin kajak att växa in i. Fast jag jobbar på´t.

eriksjos sa...

Alla vill väl ha en egen kajak?

Både barn och vuxna ;-)

En del vuxna vill till och med ha fler har jag hört...

eriksjos sa...

Kul att ses i helgen!
Nu har du ju kajak!!
Glöm inte bort att blogga om den och det där andra...
/erik