torsdag 4 januari 2007

Bloggstart

Mitt i vintern och avsaknaden av paddling känns i hela kroppen. Visst, isarna ligger inte så paddla går allt men tillfällena verkar inte infinna sig riktigt så här i januari. Har lovat mig själv en torrdräkt länge och snart skall det bli av. Sen skall det bli paddling av. Tror jag. Familj, arbete, kompisar... Finns visst andra saker som tar en del tid också. Känns det igen tro?

Helt stiltje är det ju inte. Har tillbringat några söndagskvällar i bassäng med Escapegänget(www.escapekajakcenter.nu) och haft hur roligt som helst. Är man sugen på avancerad rollträning i Göteborgsområdet är Escape definitivt ett alternativ. Johan, Sara, Karin och alla andra är verkligen trevliga att ha att göra med och de lyckas alltid hitta nya sätt åt en att hänga upp och ner på i kajaken.

Träffade dessutom en bekant förut som hade planer på att hyra in sig på badhuset i Kungälv och undrade om jag ville vara med. Det finns hopp för vintern med andra ord.

Å andra sidan är våren snart här och 2007 års nyheter på marknaden har redan börjat synats på nätet. Kollade in Lettmans sida (www.lettmann.de) tidigare i veckan och såg att de erbjuder hela Eski-serien med skedda som alternativ. Tänker inte ge mig in i skedda/roderdebatten här men lite förvånad blir jag dock. Jag har alltid tänkt mig Lettmans modeller som typiska roderkajaker och tycker att det har räckt långt. Nu gillar jag personligen skeddakajaker väldigt mycket så det skall bli spännande att se hur de uppför sig med skedda. Den jag tror mest på med skedda är nog deras Eski 530. Den har dessutom blivit något av en favorit för min egen del så den kan jag knappt vänta på för att få ge mig i kast med.

Själva kommer via att inleda ett sammarbete med Kajaktiv och återupptar prijonkajakerna i vårt sortiment. Känns bra med ett så kvalitativt plastalternativ. Vad som förövrigt är på gång på marknaden lär väl avslöjas under mässorna nu i början av året. Trots att de ligger tidigt på året känns de ändå som någon sorts säsongsstart. Alltid gött. Får säkert anledning att återkomma om dessa.

2 kommentarer:

carin sa...

Kul med ett till ställe att torrpaddla på!

Tobias Bengtsson sa...

Ja, visst behövs det fler fina paddelvatten därute i cyberrymnden. Men det skulle inte förvåna mig om någon nitisk arbetsgivareorganisation bestämmer sig för att bannlysa alla fina bloggar ;-)

Jippie! Första komentaren!!! Fram med skumpan.